Увага! Шановні батьки, у Запорізькому навчально-виховному комплексі "Барвінок" дистанційне навчання з 03.02.2022 по 08.02.2022 у зв'язку з високим рівнем захворюваності у кожному класі!
До школи з 09.02.2022!!
Подовжено осінні канікули у Запорізькому НВК "Барвінок".
У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в місті, термін осінніх канікул у запорізьких школах подовжується з 23 по 31 жовтня поточного року.
Інформація щодо організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами
Додаток 11
до Санітарного регламенту для закладів
загальної середньої освіти
(пункт 11 розділу VI)
Вимоги до організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами,
включаючи харчову алергію та непереносимість окремих харчових продуктів або речовин 1. Особливі дієтичні потреби учнів закладів освіти підтверджуються медичною
довідкою, що видана сімейним лікарем чи педіатром, де зазначено особливі
дієтичні потреби учня із встановленням відповідного діагнозу.
2. Індивідуальне харчування для учнів з особливими дієтичними потребами
повинно бути організоване з урахуванням рекомендацій щодо
обмеження/виключення відповідних харчових продуктів, напоїв та страв
зазначених у медичній довідці.
3. Енергетична та поживна цінність харчування для учнів з особливими
дієтичними потребами повинна відповідати віковим та статевим нормам та повинна бути забезпечена адекватною заміною тих харчових продуктів, напоїв таЗображення [?]:
Макс. розмір - 6144Kb
[ Змінити ] [i]Опції: [?] [?]
Групи, що мають доступ до сторінки:
страв, що спричиняють алергічні реакції або непереносимість.