УКРИТТЯ У МІСТІ!!
Увага! Шановні батьки, у Запорізькому навчально-виховному комплексі "Барвінок" дистанційне навчання з 03.02.2022 по 08.02.2022 у зв'язку з високим рівнем захворюваності у кожному класі!
До школи з 09.02.2022!!
Як діяти у небезпечних ситуаціях?
- План евакуації
- Пам'ятка щодо правил поведінки (порядку дій) населення у разі виявлення підозрілого об'єкта, вибухонебезпечного предмета
- Тип небезпеки
Протокол педради про організацію ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ
Подовжено осінні канікули у Запорізькому НВК "Барвінок".
У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в місті, термін осінніх канікул у запорізьких школах подовжується з 23 по 31 жовтня поточного року.
Протокол позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області ( в онлайн режимі) 15.10.2021
Протокол № 7 педагогічної ради ЗНВК "Барвінок"
Лист МОН щодо запровадження осінніх канікул
Протокол позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної небезпеки м. Запоріжжя 16.10.2021
Протокол № 7 педагогічної ради ЗНВК "Барвінок"
Лист МОН щодо запровадження осінніх канікул
Протокол позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної небезпеки м. Запоріжжя 16.10.2021
Увага! Шановні батьки, у Запорізькому навчально-виховному комплексі "Барвінок" осінні канікули з 18.10.2021 до 31.10.2021.
До школи з 01.11.2021!!
До школи з 01.11.2021!!
У Запоріжжі СБУ затримали аноніма за систематичні погрози мінування об'єктів
Інформація
щодо організації харчування дітей
з особливими дієтичними потребами
щодо організації харчування дітей
з особливими дієтичними потребами
Додаток 11
до Санітарного регламенту для закладів
загальної середньої освіти
(пункт 11 розділу VI)
Вимоги до організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами,до Санітарного регламенту для закладів
загальної середньої освіти
(пункт 11 розділу VI)
включаючи харчову алергію та непереносимість окремих харчових продуктів або речовин
1. Особливі дієтичні потреби учнів закладів освіти підтверджуються медичною
довідкою, що видана сімейним лікарем чи педіатром, де зазначено особливі
дієтичні потреби учня із встановленням відповідного діагнозу.
2. Індивідуальне харчування для учнів з особливими дієтичними потребами
повинно бути організоване з урахуванням рекомендацій щодо
обмеження/виключення відповідних харчових продуктів, напоїв та страв
зазначених у медичній довідці.
3. Енергетична та поживна цінність харчування для учнів з особливими
дієтичними потребами повинна відповідати віковим та статевим нормам та
повинна бути забезпечена адекватною заміною тих харчових продуктів, напоїв та
Зображення [?]:
Макс. розмір - 6144Kb
[ Змінити ] [i]
Опції: [?] [?]
Групи, що мають доступ до сторінки:
страв, що спричиняють алергічні реакції або непереносимість.